Šta su nam vanzemaljci? Čuvari zoološkog vrta ili...

CC0 / / NLO u svemiru
NLO u svemiru - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki naučnik izašao je sa novom, hrabrom teorijom na temu zašto vanzemaljci ne žele da se suoče sa nama licem u lice, iako su mnogo puta primećeni.

Džon A. Bol, radio-astronom sa čuvenog Univerziteta MIT, tvrdi da vanzemaljci verovatno nisu zainteresovani za kontakt s ljudima jer se sa nama „igraju čuvara“.

Oblaci - Sputnik Srbija
Neobični oblaci nad Donbasom (foto, video)

Prema „Sajens egzemineru“, astronom tvrdi da su vanzemaljci napredniji i inteligentniji od ljudi, ali da u isto vreme nemaju kapacitete da vladaju svemirom. Zato, vanzemaljci vole da nas kontrolišu na daljinu.

Suštinski, vanzemaljske aktivnosti podsećaju na aktivnosti čuvara životinja ili nadzornika u prirodnim rezervatima, jer vanzemaljski entiteti „diskretno i neupadljivo motre na nas, ali se ne mešaju u naša posla“.

„Prvo, čovečanstvo nije samo, niti jedino. Napredne civilizacije postoje i vrše određen stepen kontrole nad galaksijom. Drugo, svesni su nas na nekom nivou. Ali, da li su zabrinuti za nas? Mi možemo biti samo jedan opskurni entitet u njihovoj mapi naseljenih regiona svemira. Treće, na znamo za njih ili zato što oni ne žele da saznamo za njih, ili zato što se skrivaju (ali to bi značilo da im je stalo do nas, a zašto bi se onda skrivali?) ili zato što još nismo dovoljno pametni da spoznamo da su tamo, a nije ih briga i da saznamo“, napisao je Bol.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala