Video-poruka Putina naciji: Očekujte iznenađenja i čuvajte najbliže!

Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je u svojoj novogodišnjoj čestitki stanovnicima Rusije poželeo uspeh i napredak, kao i promene nabolje u svakoj porodici, jer je Nova godina tradicionalno porodični praznik koji se proslavlja sa poklonima, iznenađenjima i posebnom toplinom.

„Na pragu je Nova 2018. godina. Naravno, ovaj praznik dolazi nam svake godine, ali ga svejedno doživljavamo kao novi, dobar i željeni. Verujemo da će se sve što poželimo u tom trenutku, sve naše nade ispuniti“, rekao je Putin tokom tradicionalne novogodišnje čestitke Rusima.

Prvi su novogodišnju čestitku predsednika videli stanovnici Kamčatke.  

Ruski predsednik istakao je da je Nova godina tradicionalno porodični praznik.

Predsednik RF Vladimir Putin i ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov - Sputnik Srbija
Gde će Putin dočekati Novu godinu

„Slavimo ga kao nekada u detinjstvu: sa poklonima i iznenađenjima, sa posebnom toplinom, sa očekivanjem važnih promena. I oni će obavezno stići u naše živote ako ne budemo zaboravljali svoje roditelje, ako ih budemo čuvali, cenili svaki minut proveden sa njima, ako budemo više razumeli svoju decu, njihove težnje i snove, podržavali one koji su nam bliski, kojima treba naša pomoć i duhovna velikodušnost“, rekao je Putin.

Putin je takođe napomenuo da je sada moguće podeliti praznično raspoloženje sa najdražima, čak i ako smo daleko jedni od drugih i to nam omogućavaju moderne tehnologije. „Gde god da se nalazimo: za porodičnim stolom, u veselom društvu, na ulici — sve nas spaja novogodišnje raspoloženje, a savremene tehnologije nam omogućavaju da podelimo svoja osećanja sa dragim ljudima koji se mogu nalaziti na stotinama hiljada kilometara od nas“, rekao je predsednik.

Predsednik Rusije poželeo je građanima Rusije mir i prosperitet.

„Neka se u Novoj godini u životu svake osobe, svake porodice, dese promene nabolje, da svi budu zdravi, da se rađaju deca i da nas raduju“, istakao je Putin.

„Iskreno vam želim uspeha i prosperiteta. Mir i prosperitet našoj velikoj Rusiji — naše voljene i jedine! Budite srećni! Srećan vam praznik — srećna Nova 2018. godina!“, čestitao je predsednik. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala