Najsuroviji i najnežniji viralni klipovi koji su obeležili godinu (video)

© Flickr / M AfifEkstremni sport
Ekstremni sport - Sputnik Srbija
Pratite nas
Odlazeća godina bila je prepuna viralnih klipova koji su korisnici društvenih mreža mogli da primete, počev od onih najsurovijih, preko najsmešnijih do onih najnežnijih koji su vas ostavljali bez teksta.

Redakcija Sputnjika želi da vas uoči novogodišnjih praznika podseti na neke od njih.

Sve, sada, odmah

Francuski režiser napravio je kompilaciju najboljih klipova snimljenih „ekšn“ kamerama. Pogledajte šta ljudi sve mogu da urade sa svojim telom.

Neverovatan prizor

Piloti katkad imaju neverovatne prizore za razliku od putnika – evo šta je jedan pilot Boingovog 787 „drimlajnera“ snimio prilikom sletanja na novozelandski aerodrom.

Drž’se!

Neverovatno burnu reakciju na društvenim mrežama izazvao je snimak „pucanja“ staklenog mosta u Kini, ali ubrzo je objašnjeno da je u pitanju displej koji imitira pucanje stakla. Zanimljivo je kako su turisti na to reagovali.

Jakutski superškolarci

Na Tviteru se pojavio snimak kako ruska deca u Jakutsku veoma hrabro po neverovatnoj mećavi iduu školu. „Sada znate zašto su Rusi tako surovi“, bio je jedan od komentara.

Kad dečica upadnu u emisiju vesti…

Jedan britanski profesor, koji je za Bi-Bi-Si njuz putem video-mosta gostovao u emisiji vesti nije uspeo da ubedi javnost u svoje stavove jer su gledaoci programa videli nešto sasvim drugo.

Čemu sva ta so?

Jedan od hitova na društvenim mrežama svakako je bio turski kuvar Nusret Gokče, koji je pokazao javnosti kako se „tretira“ meso.

Loše vaspitanje

Desilo se i to da je ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov morao da skrene pažnju američkim novinarima na „loše vaspitanje“, s obzirom da je uoči sastanka sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom jedna nestrpljiva novinarka htela što pre da dobije izjavu.

Rusi „prodaju fazone“ američkim hokejašima

Kako je napadač Tampa beja Nikita Kučerov izveo penal… Sva objašnjenja su suvišna.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala