​Ljubinka Milinčić: Meni niko ne uzima meru (video)

© SputnikMaša Radović i Ljubinka Milinčić
Maša Radović i Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavna i odgovorna urednica srpske redakcije Sputnjika, Ljubinka Milinčić, u novogodišnjem izdanju emisije „Maša i...“ otkrila nam je kako je to biti strani agent, ko je zadužen za njen savršen stajling, ali i da li se Sputnjik umešao u srpske predsedničke izbore 2017. godine.

Na pitanje šta će novo doneti Sputnjik u predstojećoj godini, Ljubinka Milinčić odgovorila je da će naš medij nastaviti isti trend i to, razume se, uzlaznom putanjom.

„Očekujte jedan pogled s druge strane. Jedan pogled na ono što drugi ne vide, govor o onome što drugi prećutkuju, i različitost. Mi se razlikujemo od drugih medija. Recimo, ujutru se probudite, kupite sve novine i uključite sajt Sputnjika, oni su svi isti ili skoro isti ili slični, a mi smo drugačiji. Mislim da to treba da ostane, mislim da ovaj narod ima pravo na pogled na događaje sa svih strana. Mi negde nadoknađujemo onu stranu koja ovde, do našeg dolaska, nije bila prisutna“, zaključila je naša urednica. Nastavite da budete uz nas i u novoj godini!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala