Malen, a supermoćan: Sirijski dečak moli ruske naučnike za pomoć (video)

Pratite nas
Da biste bili superheroj podrazumeva se da imate posebnu moć. Maleni Zulfikar Ibrahim definitivno ima jednu posebnu moć, a to je da na stomak može da „zalepi“ bilo koji metalni predmet.

Dečak, koji je izbegao iz sirijskog grada Latakije, postao je poznat nakon što je otkriveno da ima sposobnost da privlači metalne predmete koji se poput magneta lepe za njegov stomak.

Njegovi baka i deka se nadaju da taj „magnetizam“ koji dečak poseduje neće uticati na njegovo zdravlje kada poraste.

„Zabrinuti smo zbog tog fenomena. Da budemo iskreni, ne bismo voleli da ga to na neki način poremeti u budućnosti. Pošto je Rusija specijalizovana za takve slučajeve, želimo da ga njihovi stručnjaci ispitaju i kažu nam o čemu se radi i kakva je to vrsta biološke energije koju on poseduje“, rekao je njegov deka.

Maleni Ibrahim kaže da je primetio da poseduje „supermoć“ kada mu je ispala kašika dok je jeo supu, koju je njegov stomak momentalno privukao.

„Jeli smo, kašika je pala. Hteo sam da je podignem, ali ona se zalepila za moj stomak. Moj deka je skinuo kašiku sa stomaka, obrisao je i stavio je na sto. Ja sam uzeo i viljušku i kašiku i ponovo sam ih ’zalepio‘ za stomak. Moj stomak je privlačio sve što je imalo metal u sebi. Posle smo tetka i ja tražili na Jutjubu da li postoji još neko ko to može da radi. Ispostavilo se da ima još mnogo slučajeva kao što sam ja“, ispričao je za RT.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala