Kremlj nema informacije o hapšenju „ruskog špijuna“ u Ukrajini

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPogled na moskovski Kremlj
Pogled na moskovski Kremlj - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kremlj ne raspolaže informacijama o hapšenju pomoćnika premijera Ukrajine Vladimira Grojsmana koji se sumnjiči da je sarađivao sa ruskim specijalnim službama, saopštio je novinarima portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

„Čitali smo vesti, ali ne raspolažemo ni sa kakvim informacijama i zato ne mogu ništa da kažem“, rekao je novinarima Peskov.

Grojsman je ranije saopštio da je ukrajinska bezbednosna služba SBU uhapsila vladinog zvaničnika zbog sumnje da je radio u interesu Rusije.

„Zajedno sa ukrajinskom bezbednosnom službom, otkriveno je da je zaposleni u vladinom sekretarijatu dugo vremena radio u interesu neprijateljske države. On je uhapšen“, napisao je Grojsman na svom Fejsbuku, prenosi Rojters.

Predstavnik Vlade u Vrhovnoj radi Ukrajine Vadim Denisenko izjavio je da je uhapšen Grojsmanov pomoćnik Stanislav Ježov. Prema podacima medija, on je pratio premijera na njegovim putovanjima po inostranstvu. Denisenko je saopštio da se odavno znalo čime se Ježov bavi i da se u poslednje vreme nalazi pod prismotrom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala