Sa glavne jelke u Rimu otpale sve iglice

© AP Photo / Alessandra TarantinoNovogodišnje jelke na Trgu Venecija u Rimu i u Vatikanu. Jelka na Trgu Venecija ostala je bez svojih iglica, dok jelka u Vatikanu izgleda zdravo
Novogodišnje jelke na Trgu Venecija u Rimu i u Vatikanu. Jelka na Trgu Venecija ostala je bez svojih iglica, dok jelka u Vatikanu izgleda zdravo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavna gradska novogodišnja jelka u Rimu mogla bi da „oćelavi“ pre Božića — sa prazničnog drvceta već je otpao veliki deo iglica, prenosi agencija „Asošijeted pres“.
Novogodišnja jelka u Rusiji - Sputnik Srbija
Novogodišnja jelka stigla u Kremlj

Dvadeset jedan metar visoku jelku na Trgu Venecija u Rimu neće spasiti čak ni veliki broj ukrasa i lampica — građani to drvo isključivo opisuju sa rečju „jadno“.

Pri tome je jelka, koja je u Rim doneta iz Tirola i postavljena 8. decembra, koštala gradski budžet 48.000 evra, što je kod građana izazvalo mnogo pitanja za gradonačelnika.

Kritičari ističu da novogodišnja jelka u Vatikanu, koja je doneta iz Poljske, ne gubi iglice i izgleda divno.

Gradska uprava obećava da će „proučiti uzroke bolesti“ novogodišnjeg drveta. Nije poznato da li će vlasti moći nešto da učine kako bi sprečile katastrofalnu „ćelavost“ gradske jelke.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala