Antonov: Evo šta se dobije kad sarađuju Putin i Tramp

© Sputnik / Alekseй Agarыšev / Uđi u bazu fotografijaAnatolij Antonov
Anatolij Antonov - Sputnik Srbija
Pratite nas
Uspešno sprečavanje terorističkih napada u Sankt Peterburgu zahvaljujući informacijama dobijenim od CIA primer je onoga što Rusija i SAD mogu da postignu kada međusobno sarađuju, izjavio je ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov.
Vladimir Putin i Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp Putinu: Nijedan Rus nije poginuo — zadovoljni smo!

„Potpuno je jasno da je to pozitivan primer šta države mogu da postignu radeći zajedno“, rekao je Antonov, govoreći na prazničnom prijemu u čast 210. godišnjice rusko-američkih diplomatskih odnosa.

Diplomata je naglasio da su Rusija i SAD potrebne jedna drugoj.

„Određuje se zajednički program akcija koji se tiče jačanja međunarodne bezbednosti. To je sve u interesu ruskog i američkog naroda“, naveo je ambasador.

Juče je održan telefonski razgovor predsednika Rusije i SAD tokom kojeg je Vladimir Putin zahvalio Donaldu Trampu za informacije koje je predala CIA, a koje su omogućile da se uhapse teroristi koji su spremali eksplozije u Kazanjskom saboru u Sankt Peterburgu i na drugim mestima u tom gradu gde ima mnogo ljudi.

Antonov je podsetio da je šef ruske države zatražio od predsednika SAD da prenese reči zahvalnosti direktoru CIA i saradnicima američke obaveštajne službe koji su došli do tih informacija.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala