Uzbuna u novobeogradskim blokovima: Lažni napad na „Delta siti“ (foto)

© Flickr, Jonathan DavisInterventna policija u Beogradu
Interventna policija u Beogradu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tržni centar „Delta siti“ na Novom Beogradu ponovo je otvoren večeras oko 19 sati, pošto kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova nije pronašla eksplozivnu napravu i nakon što je ustanovljeno da je anonimna dojava o bombi bila lažna.

Zaposleni u „Delta sitiju“ su se vratili na radna mesta i tržni centar je ponovo počeo da radi i prima posetioce, javlja Tanjugov izveštač s lica mesta.

Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova, saopštio je MUP, nije pronašla eksplozivnu napravu u tržnom centru „Delta siti“ i ustanovljeno je da je dojava o bombi bila lažna.

MUP je naveo da je kasno popodne Ministarstvo unutrašnjih poslova preko sistema „192“ dobilo anonimnu pretnju da će večeras biti izvršen napad na taj tržni centar, a odmah po pozivu na lice mesta je upućena kontradiverziona ekipa MUP-a.

U saopštenju piše da policija intenzivno radi na pronalaženju osobe koja je uputila anonimnu dojavu za koju se, nakon detaljne provere, ispostavilo da je lažna.

„Delta siti“ je iz predostrožnosti bio evakuisan, a kontradiverzione ekipe MUP-a su pregledale sve prostorije i garažu tog velikog i popularnog tržnog centra na Novom Beogradu.

Tokom provere sve prodavnice u sklopu tržnog centra bile su zatvorene i ispred njih su se nalaze pripadnici MUP-a.

Na licu mesta nalazilo se desetak policijskih kola, kao i kola Hitne pomoći.

Zaposleni su bili ispred zgrade tržnog centra, kao i određeni broj građana.

 

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala