Britanski „San“: Novi kalendar sa Putinom istopiće i najhladnija srca

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin sa psom Jumeom
Predsednik Rusije Vladimir Putin sa psom Jumeom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novi kalendar sa Vladimirom Putinom u kojem on pozira sa različitim psima, istopiće čak i najhladnija srca, piše britanski „San“. Kao što piše u novinama, kalendar sa predsednikom koji se igra sa svojim ljubimcima izazvao je veliko uzbuđenje u Sankt Peterburgu.
Predsednik Turkmenistana Gurbanguli Berdimuhamedov poklonio je ruskom kolegi Vladimiru Putinu štene - Sputnik Srbija
Predsednik Turkmenistana poklonio Putinu štene srednjoazijskog ovčara (video)

San“ navodi da Putin na svakoj od 12 stranica pozira sa psima.

Kalendar je priređen za godinu Psa u susednoj komunističkoj Kini i uključuje fotografije bivšeg agenta KGB-a koji grli i hrani različite pse ili se igra sa njima.

Na naslovnoj strani kalendara je fotografija Putina sa njegovim omiljenim Jumeom, koji skače pored njega. Fotografija je snimljena tokom posete Kremlju japanskih zvaničnika.

​​Sa druge strane, na julskoj stranici kalendara ruski lider grli koker-španijela, a na aprilskoj drži za šape labradora koji ga pažljivo posmatra.

Ovaj kalendar može da konkuriše drugom zvaničnom kalendarom-bestselerom na kome je prikazana hrabra strana ruskog lidera: u njemu se on igra sa leopardima, vozi motocikl i pobeđuje šampione u džudou.

Osim toga, ranije su objavljivani i drugi, prema mišljenju lista, prilično čudni kalendari, u kojima je Putin, na primer, na ribolovu bez gornjeg dela odeće i tokom lova, kao i dok jaše konja.

Rus Sergej Potapov koji trenutno živi u Zapadnom Londonu, kupio je ovaj suvenir rekavši da ga je video kada je se vraćao kući.

„U Sankt Peterburgu su ih sklanjali sa polica“, napomenuo je ruski. „Uzeo sam dva. Našeg predsednika možete kritikovati, ali niko n e može da porekne da on voli pse.“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala