00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri

Kuvajte sa nama: Kotajk — pečena pastrmka sa grilovanim povrćem

© YT/SputnjikKuvajte sa Sputnjikom
Kuvajte sa Sputnjikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predstavljamo vam kotajk — pečenu pastrmku sa grilovanim povrćem i sosom aštarak u duhu tradicionalne jermenske kuhinje.

Evo jedne ideje kako da pripremite pečenu pastrmku. Probajte!

Više detalja u videu!

Sastojci

Glavno jelo: pastrmka premazana sosom aštarak uz malo soli, bibera i nara.

Prilog uz jelo: pečurke, karfiol, tikvica, patlidžan, šargarepa.

Sos aštarak: 50 grama oraha, 50 grama sitno seckanog belog luka, mirođija, so, biber, sirće i biljno ulje.

Količinu namirnica dozirajte po ukusu sami.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala