Kuvajte sa nama: Kotajk — pečena pastrmka sa grilovanim povrćem

© YT/SputnjikKuvajte sa Sputnjikom
Kuvajte sa Sputnjikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predstavljamo vam kotajk — pečenu pastrmku sa grilovanim povrćem i sosom aštarak u duhu tradicionalne jermenske kuhinje.

Evo jedne ideje kako da pripremite pečenu pastrmku. Probajte!

Više detalja u videu!

Sastojci

Glavno jelo: pastrmka premazana sosom aštarak uz malo soli, bibera i nara.

Prilog uz jelo: pečurke, karfiol, tikvica, patlidžan, šargarepa.

Sos aštarak: 50 grama oraha, 50 grama sitno seckanog belog luka, mirođija, so, biber, sirće i biljno ulje.

Količinu namirnica dozirajte po ukusu sami.

 

Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala