Zjuganov: Komunizam će nadživeti sve Trampove

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Uđi u bazu fotografijaLider Komunističke partije Ruske Federacije Genadij Zjuganov
Lider Komunističke partije Ruske Federacije Genadij Zjuganov - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Komunističke partije Ruske Federacije (KPRF) Genadij Zjuganov izjavio je da će komunizam nadživeti SAD i sve njene predsednika, budući da je to najvažniji put razvoja čovečanstva.
Predsednik SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp: Amerika pobedila u oba svetska rata i bacila komunizam na kolena

„Komunizam u prevodu na ruski jezik znači zajedničko — reč je o zajedničkim interesima nauštrb individualnih. Takav sistem je stvoren još u drevnim civilizacijama, kada su se plemena bavila kolektivnim lovom, a posle delila plen. Sličnu stvar je propovedao i Isus Hristos. Komunizam će nadživeti sve nas i sve Trampove, jer je to glavni put razvoja čovečanstva“, rekao je Zjuganov.

Međutim, ukoliko pobedi individualna, egoistična forma života, koju Amerikanci žele da nametnu celom svetu, planeta će umreti, upozorio je on.

„Naša planeta neće izdržati ovaj tempo eksploatacije. Već je počela da se sveti tajfunima, poplavama, požarima“, naveo je Zjuganov.

On se osvrnuo i na Trampovu izjavu da je Amerika zemlja koja je pobedila u oba svetska rata, istakavši da je to istina ali samo ako se kaže „zajedno sa komunistima i ruskim narodom“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala