Kako albanske mlade varaju srpske đuvegije

© Sputnik / Konstantin Chalabov / Uđi u bazu fotografijaVenčanje
Venčanje - Sputnik Srbija
Pratite nas
Prokupčanin je platio 1.500 evra da se oženi Albankom, a onda je ostao u šoku zbog onoga što mu je uradila pre prve bračne noći.
Miroljub Petrović, direktor Centra za prirodnjačke studije - Sputnik Srbija
Srbija pala kao država zbog loših muževa (video)

Osnovno tužilaštvo u Prokuplju uputilo je zahtev Tužilaštvu u Albaniji da mu pomogne da ispita slučaj prevare albanske mlade, koja je samo nekoliko sati provela kod mladoženje u Prokuplju.

Kako piše portal „Prokuplje na dlanu“, sumnja se da je grupa koja posreduje u sklapanju brakova sa Albankama prevarila nesuđenog mladoženju, jer je od tog Prokupčanina uzela 1.500 evra, a devojka koja je trebalo da se uda je posle nekoliko sati u kući mladoženje — pobegla!

„Identifikovana su lica koja se sumnjiče za ovo krivično delo i postupak vodimo u saradnji sa Tužilaštvom u Albaniji“, potrvdio je portalu portparol Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Boro Zečević.

U cilju istrage koja se vodi, on nije hteo da govori o identitetu lica i detaljima, ali portal saznaje da je Prokupčanin preko albanske agencije koju vodi žena uspeo da dođe do mlade.

Iako se sve završava telefonom, platio je 1.500 evra da mu dovedu ženu za brak, piše portal „Prokuplje na dlanu“.

Ona se u pratnji ženske osobe koja vodi tu agenciju pojavila u Prokuplju i sa njom je bio muškarac koji je mladoženji predstavljen kao ujak.

Burme - Sputnik Srbija
Samo u Kini: Mlada 114 leta, mladoženja 71 (foto)

Mlada je ostala u kući mladoženje nekoliko sati i onda se tokom noći iskrala.

Kako ju je uzaludno tražio nekoliko dana, shvatio je da su ga prevarili i obratio se istražnim organima.

„Čak nisu imali ni prvu bračnu noć, a pored novca koji je dao Agenciji za posredovanje, platio je i troškove puta za celu družinu. U Prokuplju i okolini sigurno ima još sličnih slučajeva, ali ih niko ne prijavljuje, najčešće zbog sramote. I u Kuršumliji je nedavno zabeležena slična situacija, a mladoženja je ostao kratak za 1.000 evra“, kaže izvor portala.

Ako albansko tužilaštvo izađe u susret i dokaže se prevara, kazna nije zanemarljiva.

Poslednjih godina, posebno u planinskim i seoskim sredinama, mlade iz Albanije su veoma popularne i postoji na desetine primera iz prokupačke i kuršumlijske opštine brakova koji su sklopljeni na ovaj način.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala