Povoljne cene udobnih hotela za sve navijače tokom Mundijala 2018.

© Sputnik / Vladimir Sergeev / Uđi u bazu fotografijaPark Zaradje i Kremlj u Moskvi
Park Zaradje i Kremlj u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Hiljade navijača iz 31 države će sledećeg leta doći u Rusiju povodom Svetskog prvenstva u fudbalu. Hoteli koji će biti ponuđeni navijačima rangirani su sa 3, 4 i 5 zvezdica, a na cenu će uticati i to da li se hotel nalazi u Moskvi ili nekom provincijalnom gradu poput Saranska ili Samare.
Ruski predsednik Vladimir Putin pozdravlja učesnike žreba za SP 2018. - Sputnik Srbija
Putin: Mundijal će biti grandiozan praznik sporta

„Cene smeštaja će biti veoma pristupačne i proporcionalno niže u odnosu na prethodne šampionate, zahvaljujući činjenici da je ruska vlada usvojila zakon o regulisanju tarifa, kao što je bilo učinjeno i tokom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju“, objašnjava , za Sputnjik Pol Vilan, generalni menadžer međunarodne kompanije „Meč akomodejšn“, koja je zadužena za organizaciju smeštaja navijača i turista.

Kompanija „Meč akomodejšen“ je imala istu vrstu ugovora sa organizatorima Svetskog prvenstva u fudbalu 2014. u Brazilu.    

Naš sagovornik kaže da navijači mogu da rezervišu hotelske sobe bez obaveze da imaju prethodno kupljene ulaznice za neke od utakmica. Očekuje se da će najveće opterećenje sistema onlajn rezervisanja hotela i smeštajnih kapaciteta biti tokom ovog vikenda, odnosno nakon što budu poznati rezultati žreba, i zavisiće od toga u kom gradu će biti bazirana njihova reprezentacija.

U 11 ruskih gradova nalazi se 12 stadiona. U Moskvi će se utakmice održavati na legendrarnom stadionu „Lužniki“, kao i na stadionu „Otkritije“. Osim u prestonici, utakmice će biti održavane i u Sankt Peterburgu, Kazanju, Volgogradu, Rostovu, Sočiju, Nižnjem Novgorodu, Jekaterinburgu, Samari, Saransku i Kalinjingradu.

Legitimacija navijača za Svetko prvenstvo u Rusiji. - Sputnik Srbija
Ako planirate da idete na Mundijal u Rusiju, moraćete da imate i ovo

„Meč akomodejšen“ takođe je zadužen za rezervisanje hotela za predstavnike FIFA, sponzore, novinare, kamermane i, što je najvažnije, za igrače.

„Nije svaka reprezentacija izrazila želju da bude smeštena u hotel sa 5 zvezdica. Neki žele skromnije hotelske sobe ili jednostavno smeštaj u manje prestižnim delovima grada. Mi nudimo zaista brojne mogućnosti. Važno je da je Rusija u ime organizacije SP pripremila hiljade hotelskih soba po međunarodnim standardima“, ističe Vilan.

Naš sagovornik objašnjava i princip po kojem će smeštaj moći da bude rezervisan po principu  „ko pre devojci, njegova devojka“. Drugim rečima, dosad je najbolje prošao Brazil, koji još od septembra zna da će učestvovati na Mundijalu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala