00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
SPUTNJIK INTERVJU
17:00
30 min
ORBITA KULTURE
Tajne ljubavnog života Beograda koje su oblikovale dušu srpske prestonice
16:00
120 min
MILJANOV KORNER
Voleo bih, ali ne verujem da će odgovarati oni koji su uništili Partizan
20:00
60 min
MOJ POGLED NA RUSIJU
Autorska emisija Ljubinke Milinčić
21:30
30 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri

„Kuvajte sa Sputnjikom“: Rusalka sa Zakavkazja (video)

© SputnjikRusalka
Rusalka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predstavljamo rusalku — pečenu pastrmku u kombinaciji sa prilogom od povrća i sosom od drenjina.

Ovo je izuzetno ukusno jelo sa Zakavkazja, a služi se uz prilog od povrća i sos od drenjina, koje svojim kiselkastim ukusom naglašavaju ukus ribe. Obavezno probajte!

Više detalja u video-receptu!

Sastojci:

 

Glavno jelo: pastrmka punjena proprženim drenjinama i crnim lukom uz dodatak bahara, konjaka i pavlake.

Prilog uz jelo: paprika, tikvica, patlidžan, šargarepa, beli luk.

Sos: drenjine, tamjan, pavlaka.

Dekoracija: rotkvica, kupus, limun.

Biljno ulje, začini i so po ukusu.

Količinu namirnica dozirajte po želji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala