„Kuvajte sa Sputnjikom“: Rusalka sa Zakavkazja (video)

© SputnjikRusalka
Rusalka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predstavljamo rusalku — pečenu pastrmku u kombinaciji sa prilogom od povrća i sosom od drenjina.

Ovo je izuzetno ukusno jelo sa Zakavkazja, a služi se uz prilog od povrća i sos od drenjina, koje svojim kiselkastim ukusom naglašavaju ukus ribe. Obavezno probajte!

Više detalja u video-receptu!

Sastojci:

 

Glavno jelo: pastrmka punjena proprženim drenjinama i crnim lukom uz dodatak bahara, konjaka i pavlake.

Prilog uz jelo: paprika, tikvica, patlidžan, šargarepa, beli luk.

Sos: drenjine, tamjan, pavlaka.

Dekoracija: rotkvica, kupus, limun.

Biljno ulje, začini i so po ukusu.

Količinu namirnica dozirajte po želji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala