Mata Hari na baterije: Igračka za seks špijunira korisnike

CC0 / Pixabay / Seks igračke
Seks igračke - Sputnik Srbija
Pratite nas
Seksualna igračka proizvedena u Hongkongu napravljena je tako da može, dok je u upotrebi, da špijunira korisnike bez njihovog znanja.

Vlasnik vibratora kog je proizvela kompanija „Lovens“ iz Hongkonga slučajno je otkrio da daljinski upravljač „igračke“ može snimati ambijentalne zvuke dok je u upotrebi i da snimak „skladišti“ na vlasnikovom telefonu bez njegovog znanja.

Žene pazare u seks šopu. - Sputnik Srbija
Tužba zbog vibratora-špijuna

Prema korisnikovom nalogu, koga citira „Verdž“, odobren je pristup aplikacije mikrofonu i kameri kako bi se omogućila funkcija ćaskanja i da bi se preneli govorni klipovi na komandu, ali ne da bi se snimao zvuk kad se koristi „igračka“.

Korisnik tvrdi da mu je predstavnik „Lovensa“ u odgovoru na žalbu naveo da je to „bag“ koji pogađa samo „Android“ telefone i da će uskoro biti otklonjen ažuriranjem softvera kao i da se podaci ne šalju na server kompanije.

Takođe, čini se da su se slične stvari dešavale i ranije sa seksualnim „igračkama“ kompanije „Lovens“. Početkom godine otkriveno je da je seksi „igračka“, nazvana „Haš“, koju je napravila ova kompanija, osetljiva na hakovanje, navodi „Verdž“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala