Joška Broz: I Vučić bi da bude Tito, ali to ne može niko (video)

© SputnikMaša Radović i Joška Broz
Maša Radović i Joška Broz - Sputnik Srbija
Pratite nas
Unuk Josipa Broza Tita, narodni poslanik Joška Broz za Sputnjik otkriva kako je to biti unuk najpoznatijeg predsednika sa ovih prostora, koliko mu je ta činjenica olakšala, a koliko otežala stvari u životu, kao i koje je svetske državnike imao prilike da upozna dok je Tito bio živ.

Predsednik Komunističke partije i Udruženja građana „Josip Broz Tito“ sa nama je podelio mišljenje šta bi njegov deda uradio da je došlo do NATO agresije na Jugoslaviju za vreme njegovog mandata, kao i kako bi reagovao na uslove koji nam se postavljaju po pitanju Kosova i ulaska u Evropsku uniju.

Na pitanje ko od šefova države koji su došli nakon jugoslovenskog predsednika na vlast, vodi najsličniju politiku njegovom dedi, Joška odgovara:

„Koliko ja vidim, jedino Vučić pokušava malo da uspostavi neki red i da nas opet digne na neko međunarodno poštovanje. Nikada nećemo dočekati što je nekad bilo, ali da budemo načisto i jasni, ono su bile sve zemlje sveta, a sada moramo da se povinujemo onima koji nam ne žele dobro, a u stvari pričaju nam jedno, a rade drugo“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala