Mačor Oskar ima bizarnu supermoć da nanjuši smrt!

Pratite nas
Onaj na čiji se krevet on popne — sigurno neće preživeti noć.

O njegovoj sposobnosti je napisana i knjiga, a njegovu priču je otkrio dr David Dosa, pomoćnik profesora na Univerzitetu u Braunu.

Maca Oskar ima neverovatnu sposobnost da nanjuši i oseti kad će neko umreti. Naime, ova maca živi u jednom staračkom domu i u više od 50 dokumentovanih slučajeva, bio je pored onih pacijenata koji su posle nekoliko sati preminuli.

Osoblje koje radi u staračkom domu nije odmah poverovalo u Oskarovu „supermoć“ pa su odlučili da ga testiraju, tako što su ga stavljali na krevete pacijenata koji su vitalni i prilično zdravi, ali bi Oskar jednostavno otišao na drugi krevet i sklupčao se pored umirujuće osobe.

Profesor Dosa tvrdi da su Oskarova predviđanja retko bila pogrešna u poslednih šest godina.

„Oskar je usvojen pre sedam godina kao mače. Od tada ima tu moć da oseti smrt i ne mislimo da je to slučajnost. U knjizi je opisana Oskarova dnevna rutina, kako provodi vreme u sobi, ali i kako retko posećuje i druži se sa pacijentima koji još uvek imaju šansu za život“.

Sa druge strane, on određene pacijente obilazi češće od drugih i ne želi da se odvoji od njih u poslednjim trenucima. Ukoliko bismo ga odvojili od pacijenata uopšte, Oskar bi grebao vrata, pokušavajući da uđe.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala