Postala internet zvezda kad je Trampu pokazala srednji prst, a onda dobila — otkaz

© AFP 2023 / Brendan SmialowskiTrenutak u kom je Juli Briksman pokazala srednji prst predsedniku SAD Donaldu Trampu
Trenutak u kom je Juli Briksman pokazala srednji prst predsedniku SAD Donaldu Trampu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Samohrana majka Juli Briksman pokazala je srednji prst predsedniku SAD Donaldu Trampu kada je njegova kolona prošla pored nje dok se vozila biciklom, a za taj gest „nagrađena“ je otkazom od svog poslodavca.
Donald Tramp i Šinzo Abe - Sputnik Srbija
Tramp u Japanu pravio gaf do gafa, vrhunac bio kad je zaboravio Melaniju (video)

Njen potez snimio je zvanični fotograf Bele kuće, Brendan Smijalovski, a nakon što se slika proširila internetom, Briksmanova je izgubila posao.

Ona je na fotografiji okrenuta leđima, ali fotografiju je ponosno okačila na svoje profile na Fejsbuku i Tviteru, nakon čega joj je poslodavac „Akima“, koji sarađuje sa vladom SAD, saopštio da je dobila otkaz, prenosi AFP.

„Rekli su mi ’želimo da se razdvojimo od tebe‘. U suštini rekli su mi da ne mogu da imam nepristojne i opscene stvari na društvenim mrežama. Dakle, oni su nazvali to što sam mu pokazala srednji prst opscenim“, rekla je ona za „Hafington post“.

„On je prolazio pored i meni je krv počela da ključa. Pomislila sam, on je opet na prokletom terenu za golf“, rekla je Briksmanova za „Hafington post“.

Incident se dogodio 28. oktobra, na putu ka jednom od Trampovih privatnih terena za golf, a fotograf Smijalovski rekao je da je uvek spreman da napravi fotku.

„Nikada ne znate šta možete videti. Nikada ne znate šta može da se desi“, rekao je on, dodajući da su reakcije prolaznika česte. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala