Marko Milačić: Putin mi je rival — u sopstvenoj kući

© SputnikMaša Radović i Marko Milačić
Maša Radović i Marko Milačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lider političke organizacije „Otpor beznađu“ i osnivač Pokreta za neutralnost Crne Gore, Marko Milačić, u razgovoru za Sputnjik otkrio je anegdote i detalje svog boravka u istražnom zatvoru Spuž, da li je istina da je strani plaćenik, i kako komentariše simpatije koje njegova supruga gaji prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Milačić, koji ističe da je Crna Gora postala sinonim za kriminalne obračune, ne samo u regionu već i u Evropi, na pitanje koji bi komentar imao vladika Petar Drugi Petrović Njegoš da se jutros probudio u svom rodnom Cetinju, odgovara:

„Ja verujem da bi rekao: ’Gdje sam to ja? Ko su ovi ljudi?‘, da bi bio začuđen gde se nalazi, da bi mu bio potreban neki veliki, veliki putokaz. Ne bi nas prepoznao. Ne bi nas shvatio. Ne bi nas razumeo i mislim da bi možda čak i zaplakao pred nama, pred onim što smo mi njemu uradili svih ovih godina, zato što smo od njega stvorili neprijatelja, od njega smo stvorili genocidnog pesnika, njega smo se odrekli i odrekli smo se sebe samih tako. Mislim da bi bio tužan, ali da bi udario šakom o sto i vratio sve na izvorno mesto.“

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala