Crna piramida Aljaske — tajna baza za proučavanje moći (video)

CC BY 2.0 / Flickr/Christopher Michel / Piramida
Piramida - Sputnik Srbija
Pratite nas
Crna piramida Aljaske je područje planete koje je jednako zanimljivo koliko je i lokalni teren neprohodan.

„Kanal 13“ iz Ankoridža objavio je 1992. godine izveštaj o naučnicima koji su sprovodili eksperimente seizmičkih snimanja, a koji su verovali da su nehotice otkrili dimenzije piramidalne strukture oko 80 kilometara od planine Denali (bivše Mont Makinli).

Ništa puno više nije nastalo iz te priče, sve do dve decenije kasnije kada je pripadnik vojske, koji je sada u penziji, kontaktirao NLO istraživača i novinarku Lindu Molton Hej sa podacima o navodnom pronalasku, piše hrvatski „Dnevnik“.

Jela piramida // - Sputnik Srbija
Od senzacije do naučnog otkrića: Bosanske piramide spasavaju čovečanstvo (foto, video)

Tvrdio je da je piramida izgrađena pre hiljade i hiljade godina i da je izgrađena kako bi iskoristila prirodnu snagu planete. Kako je Hejova širila priču u javnosti, javljalo se sve više ljudi koji su bili uključeni ili su bili povezani sa nekim ko je bio uključen u istraživanje crne piramide.

Tako je Brus L. Pirson tvrdio kako tu građevinu „nije napravio čovek“ i da se koristi kao tajna baza za proučavanje iskorišćavanja moći. Jedan anonimni svedok tvrdio je kako je njegov otac radio na „mračnoj piramidi“ i pomagao u postavljanju „snažnog električnog sistema“ unutar te drevne strukture.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala