I bije i zavodi — Japanska bokserka za kojom ludi internet (foto, video)

© AP Photo / Toru TakahashiTomomi Takano, japanska bokserka i manekenka.
Tomomi Takano, japanska bokserka i manekenka. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tomomi Takano, manekenka i profesionalna bokserka iz Tokija, nedavno je „spržila“ „Instagram“ svojom sposobnošću da kombinuje lepotu i snagu.

Tradicionalno, boks se smatra muškim sportom. Međutim, sve je više žena koje dokazuju da sport nije samo za muškarce, a Tomomi Takano je jedna od njih. Tridesetogodišnja žena iz Sumide (Tokio) u poslednje vreme privlači pažnju na internetu, a njen nalog na „Instagram“ samo što ne eksplodira.

 

A post shared by Tomomi Takano (@tomomitakano7) on Mar 26, 2017 at 7:36pm PDT

 

 

 

Na prvi pogled, ova atraktivna, visoka, mršava i dugonoga žena ne izgleda kao da se bavi borilačkim sportom, posebno ako je vidite van ringa.

 

 

 

 

 

 

Tomomi je počela da radi kao model, ali je sa lakoćom prešla sa piste u ring. Sada se potpuno posvetila boksu, što znači da se podvrgla striktnim treninzima, ne bi li održala svoje telo snažnim.

 

 

 

 

 

Tomomi je trenirala kik-boks nekoliko godina u srednjoj školi, a kao profesionalac je debitovala u aprilu 2013. godine. Od tada ne prestaje da impresionira publiku svojom istrajnošću i odlučnošću.

 

 

 

 

U međuvremenu, nije zapostavila svoju glamuroznu i ženstvenu stranu. Zajedno sa fotografijama i video-klipovima svojih treninga, Tomomi takođe zadivljuje svoje pratioce slikama svoje nesvakidašnje lepote.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala