Njujorčani šokirani: Kim Džong Un posetio Trampa (video)

© AP Photo / Ahn Young-joonČovek gleda ekran na kome su predsednici SAD i Severne Koreje Donald Tramp i Kim Džong Un, na železničkoj stanici u Seulu.
Čovek gleda ekran na kome su predsednici SAD i Severne Koreje Donald Tramp i Kim Džong Un, na železničkoj stanici u Seulu. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Stanovnici „Velike jabuke“ bili su duboko šokirani kad su videli „severnokorejskog lidera“ kako lagano šeta ulicama i ulazi u Trampovu kulu. Međutim, nije sve bilo tako kao što je izgledalo.

Jutjub pranker „Kju Park“ našao je osobu koja liči na lidera Severne Koreje i naveo je da prošeta kroz tri različita kvarta Njujorka hvatajući reakcije prolaznika video-kamerom.

Ljudi na ulicama koji nisu bili svesni da je ceo performans šala bili su potpuno zatečeni, dovikivali su lažnom Kimu „raketaš“ i pitali su se šta Trampov najomraženiji političar radi u Americi.

Kad su prankeri stigli do cilja, 71-spratne Trampove kule na Volstritu i na ulazu pitali „da li je tu Donald Tramp“, duhoviti čuvari koji su odmah prepoznali prevaru rekli su da su sve informacije poverljive.

Neki od njih pitali su prankere da urade selfi sa njima pre nego što su ih ispratili do izlaza.

Na kraju putovanja, veseli par je otišao u Korejsku četvrt u Njujorku gde su stanovnici kroz osmeh konstatovali da lažni Kim Džong Un izgleda zastrašujuće.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala