Moćni „Striži“: Šou u Beogradu kakav svet nije video (foto)

© Tanjug / Darko Vojinović / Neke delove programa „Striži“ su u Beogradu prikazali prvi put van ruskih granica.
Neke delove programa „Striži“ su u Beogradu prikazali prvi put van ruskih granica. - Sputnik Srbija
Pratite nasTelegramOdyssey
Jedan od najjačih utisaka na današnjoj paradi „Sloboda 2017“ u Batajnici ostavili su slavni pripadnici najatraktivnije akrobatske letačke grupe na svetu „Striži“. Ove fotografije najbolje govore o tome zašto se to desilo.

© AP Photo / Darko Vojinović / „Striži“ su, uz „Ruske vitezove“, vladari ruskog neba i jedna su od najboljih akrobatskih letačkih grupa na svetu.
„Striži“ su, uz „Ruske vitezove“, vladari ruskog neba i jedna su od najboljih akrobatskih letačkih grupa na svetu. - Sputnik Srbija
„Striži“ su, uz „Ruske vitezove“, vladari ruskog neba i jedna su od najboljih akrobatskih letačkih grupa na svetu.
© Tanjug / Darko Vojinović / „Striži“ (u prevodu „lastavice“) ulaze u sastav Vojno-kosmičkih snaga Rusije i, poput „Vitezova“, sastavljeni su od najboljih i najiskusnijih pilota.
„Striži“ (u prevodu „lastavice“) ulaze u sastav Vojno-kosmičkih snaga Rusije i, poput „Vitezova“, sastavljeni su od najboljih i najiskusnijih pilota. - Sputnik Srbija
„Striži“ (u prevodu „lastavice“) ulaze u sastav Vojno-kosmičkih snaga Rusije i, poput „Vitezova“, sastavljeni su od najboljih i najiskusnijih pilota.
© AP Photo / Darko Vojinović / Elitna akrobatska grupa formirana je 6. maja 1991. godine, gotovo istovremeno sa „Ruskim vitezovima“, a sedište im je baza Kubinka, u Moskovskoj oblasti, gde se nalazi i najbolja vojna škola za pilote.
Elitna akrobatska grupa formirana je 6. maja 1991. godine, gotovo istovremeno sa „Ruskim vitezovima“, a sedište im je baza Kubinka, u Moskovskoj oblasti, gde se nalazi i najbolja vojna škola za pilote. - Sputnik Srbija
Elitna akrobatska grupa formirana je 6. maja 1991. godine, gotovo istovremeno sa „Ruskim vitezovima“, a sedište im je baza Kubinka, u Moskovskoj oblasti, gde se nalazi i najbolja vojna škola za pilote.
© Tanjug / Tanja Valič / Neke delove programa „Striži“ su u Beogradu prikazali prvi put van ruskih granica.
Neke delove programa „Striži“ su u Beogradu prikazali prvi put van ruskih granica. - Sputnik Srbija
Neke delove programa „Striži“ su u Beogradu prikazali prvi put van ruskih granica.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala