Rusija: Likvidirane tri grupe terorista, uništen komandni centar

© Ministarstvo odbrane Rusije / Uđi u bazu fotografijaIgor Konašenkov
Igor Konašenkov - Sputnik Srbija
Pratite nas
U napadu ruske avijacije na komandni centar DAEŠ-a u Siriji ubijeno 34 terorista.
Pogled na oblast Džafra u Dejr el Zoru gde se nastavljaju borbe između sirijske vojske i terorista DAEŠ-a - Sputnik Srbija
Rusija: U Siriji više nema izvora finansiranja nabavki oružja, ni vrbovanje plaćenika

U vazdušnim napadima vazdušno-kosmičkih snaga Rusije uništen je komandni punkt DAEŠ-a u provinciji Dejr el Zor i grupa od 34 terorista koji su stigli iz Iraka, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

„U blizini naselja Hatla uništen je komandni punkt DAEŠ-a i tri grupe terorista koji su stigli sa teritorije Iraka. Potvrđena je likvidacija 34 militanta, pet terenskih vozila sa oružjem velikog kalibra, kao i dva automobila sa municijom“, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.

U protekla 24 časa ruska avijacija je u Siriji izvela 182 napada na međunarodne teroriste, dodao je portparol Ministarstva odbrane.

„Avioni ruskog vazduhoplovstva su 10. oktobra nastavili da uništavaju borce DAEŠ-a koji su ušli u provinciju Dejr el Zor (Sirija) iz zapadnih delova Iraka. U protekla 24 časa ruska avijacija je izvela 182 napada na međunarodne teroriste“, rekao je on.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala