Pripremajte zajedno sa Sputnjikom: Jelo tžvžik i salatu džadžh (video)

Pratite nas
Ovog puta vam predstavljamo jelo prema receptu jednog od najboljih restorana tradicionalne jermenske kuhinje.

Preporuka iskusnog kulinara Nubara Živanjana jeste kuvanje sa ljubavlju, jer pored osnovnih sastojaka, ovo je neizostavan dodatak koji i te kako doprinosi dobrom ukusu hrane koju spremamo. Probajte!

Više detalja u videu!

Sastojci:

Tžvžik:

400 grama kokošijih grudi,

glavica crnog luka,

kombinacija sedam začina (muskantni oraščić, đumbir, karanfil, cimet, biber, piment, peskavica),

dve kašičice belog luka,

kim,

sirup od nara,

suncokretovo ulje.

Džadžh (salata):

250 grama macona (kiseli mlečni napitak),

100 grama ceđenog macona (kiseli mlečni napitak),

krastavci,

mleveni beli luk,

so.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala