Uskoro susret: O čemu su Vučić i Putin razgovarali telefonom

© Tanjug / Jaroslav PapAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je u telefonskom razgovoru čestitao 65. rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Republikom Srbijom.
Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Čestitka Putinu iz Berlina: Tvoje snove vežu niti, što rastavi mnoga zla... (video)

Predsednik Putin je izrazio ličnu zahvalnost predsedniku Vučiću za unapređenje odnosa Ruske Federacije i Republike Srbije, ističe se u saopštenju Službe predsednika Srbije za saradnju sa medijima.

Putin je naglasio da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod, kao i uvek kroz svoju istoriju, pokazati svoj karakter, i pod vođstvom predsednika Vučića prevazići sve probleme.

„Siguran sam da će pod Vašim rukovodstvom Srbija i srpski narod ići samo napred“, rekao je u telefonskom razgovoru predsednik Putin predsedniku Vučiću.

Dvojica predsednika dogovorili su se da u najskorije vreme ponovo stupe u kontakt, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima, dodaje se u saopštenju.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala