Izgorela divlja pijaca u Novom Sadu (video)

Pratite nas
Deo divlje pijace koja se nalazi kod Satelitske pijace u Novom Sadu izgoreo je u noći između četvrtka i petka, javlja portal „021“. Uzrok požara još uvek nije poznat.

Građani koji su ovde prodavali robu, uglavnom odeću, umesto tezgi imali su kartone. Tokom prethodne noći došlo je do požara, a većina robe koja se tu nalazila oštećena je. U JKP „Tržnica“ su za „021“ naveli da nemaju informacije o ovom incidentu, ali dodaju da se sličan događaj desio nedavno.

Ovo je problem koji traje već neko vreme, a „pijaca“ se konstantno širi. U „Tržnici“ su nekoliko puta ukazivali na situaciju u kojoj se nalaze.

Naime, zemljište na kom se prodavci okupljaju je gradsko, pa „Tržnica“ nema mogućnost da reaguje, osim da to prijavljuje komunalnoj policiji i Gradu. Kako je ranije za „021“ izjavio izvršni direktor ovog preduzeća Dragoslav Gavrančić, oni ne mogu da kontrolišu građane koji prodaju robu van prodajnog prostora „Tržnice“.

On je podsetio da je sličan problem dugo godina postojao i kod Najlon pijace, ali da je, u saradnji sa Komunalnom policijom, to rešeno.

 

B92

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala