Na nišanu Vojske Srbije: Vežbe kakve u Srbiji nisu održane godinama

© Ministarstvo odbraneObuka koju organizuje Komanda za razvoj Timočke brigade, izvodi se u tri dela, počev od individualne osnovne, specijalističke i kolektivne obuke grupe - odeljenja.
Obuka koju organizuje Komanda za razvoj Timočke brigade, izvodi se u tri dela, počev od individualne osnovne, specijalističke i kolektivne obuke grupe - odeljenja. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na logorskom prostoru i automatskom strelištu Krivul, kod Zaječara, u toku je dvonedeljna obuka grupe rezervista, a komandant Komande za razvoj Timočke brigade potpukovnik Vladica Vučković ističe da slična aktivnost nije realizovana dugi niz godina jer je rezervni vojni sastav uglavnom pozivan na jednodnevne vežbe.

© Foto : Ministarstvo odbraneU sastavu prve pešadijske čete, rezervisti se obučavaju za specijalnosti: strelac, puškomitraljezac, mitraljezac, snajperista, nišandžija i razne poslužioce, ali i za radio-telegrafiste, medicinske tehničare i vozače.
U sastavu prve pešadijske čete, rezervisti se obučavaju za specijalnosti: strelac, puškomitraljezac, mitraljezac, snajperista, nišandžija i razne poslužioce, ali i za radio-telegrafiste, medicinske tehničare i vozače. - Sputnik Srbija
U sastavu prve pešadijske čete, rezervisti se obučavaju za specijalnosti: strelac, puškomitraljezac, mitraljezac, snajperista, nišandžija i razne poslužioce, ali i za radio-telegrafiste, medicinske tehničare i vozače.
© Foto : Ministarstvo odbraneSvoja iskustva izneo je i desetar Ivan Živić koji je prvi put na vojnoj vežbi, nakon što je vojni rok služio pre više od dvadeset godina. On je poručio mladim ljudima, koji dobiju poziv za ovakvu vežbu, da se odazovu jer je sve što radimo višestruko korisno.
Svoja iskustva izneo je i desetar Ivan Živić koji je prvi put na vojnoj vežbi, nakon što je vojni rok služio pre više od dvadeset godina. On je poručio mladim ljudima, koji dobiju poziv za ovakvu vežbu, da se odazovu jer je sve što radimo višestruko korisno. - Sputnik Srbija
Svoja iskustva izneo je i desetar Ivan Živić koji je prvi put na vojnoj vežbi, nakon što je vojni rok služio pre više od dvadeset godina. On je poručio mladim ljudima, koji dobiju poziv za ovakvu vežbu, da se odazovu jer je sve što radimo višestruko korisno.
© Foto : Ministarstvo odbranePotpukovnik Vladica Vučković objašnjava da je tokom današnjeg dana obavljeno gađanje iz ličnog naoružanja na rednom broju 1 iz automatske puške, puškomitraljeza i snajperske puške.
Potpukovnik Vladica Vučković objašnjava da je tokom današnjeg dana obavljeno gađanje iz ličnog naoružanja na rednom broju 1 iz automatske puške, puškomitraljeza i snajperske puške.  - Sputnik Srbija
Potpukovnik Vladica Vučković objašnjava da je tokom današnjeg dana obavljeno gađanje iz ličnog naoružanja na rednom broju 1 iz automatske puške, puškomitraljeza i snajperske puške.
© Foto : Ministarstvo odbraneParalelno sa obukom pešadijske čete, u kasarni u Zaječaru traje osposobljanje lica iz rezervnog sastava logističkih specijalnosti, od posebnog značaja.
Paralelno sa obukom pešadijske čete, u kasarni u Zaječaru traje osposobljanje lica iz rezervnog sastava logističkih specijalnosti, od posebnog značaja. - Sputnik Srbija
Paralelno sa obukom pešadijske čete, u kasarni u Zaječaru traje osposobljanje lica iz rezervnog sastava logističkih specijalnosti, od posebnog značaja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala