Zadrigla Maraja Keri šokirala Engleze (video)

© AFP 2023 / ANGELA WEISSMaraja Keri
Maraja Keri - Sputnik Srbija
Pratite nas
Gledaoci popularne emisije „Dobro jutro Britanijo“ ostali su prilično zbunjeni kad se u unapred dogovoreni intervju uključila Maraja Keri, iz svog udobnog stana na Beverli Hilsu.

Ne bi to bilo ništa neobično da neposredno pre toga svi mediji nisu preneli vest o pucnjavi u Las Vegasu gde je ubijeno nekoliko desetina ljudi, ali Kerijeva baš nije imala primerenu reakciju.

Pevačica (47) se pripremila za razgovor s voditeljima emisije Pirsom Morganom i Suzanom Reid o predstojećim božićnim koncertima u Londonu i Parizu i zato je, verovatno, kulisu svog stana uredila u božićnom stilu. Međutim, neposredno pre njenog uključenja objavljena je vest o pucnjavi u Las Vegasu na muzičkom festivalu u kojoj je poginulo najmanje 50 ljudi.

Policija pored tela jednog od nastradalih u pucnjavi u Las Vegasu - Sputnik Srbija
Pucnjava u Las Vegasu, 50 mrtvih, napadač ubijen (video)

Uživo iz svog stana Maraja se opustila na svom kauču, zauzela je grčko-rimsku pozu u crvenoj haljini i ležerno naslonjena na levu ruku započela je razgovor s voditeljima. Naravno, oni su je odmah pitali da li je čula za napad, ali čini se da pevačica nije bila informisana, piše „Dejli mejl“.

I dok je ona odmah izrazila saučešće porodicama poginulih, voditelji su joj ispričali šta se dogodilo. Nastavila je u istom tonu, ali i u istoj pozi:

„Molim se za žrtve, jesu li već uhvatili napadača? Kuku, to je strašno. Moliću se za žrtve i nadam se da će se ovi užasi brzo završiti. Znate da sam dosta vremena provela u Vegasu i ovo se može dogoditi bilo gde, to je tragedija. Nadam se da ćemo zaustaviti ovakve napade. Užasno je, jer ljudi samo izlaze na koncerte, slušaju muziku, izlaze da se zabave i ako se nešto ovako dogodi, to je šokantno.“

Premda je bila iskrena izražavajući saučešće, gledaocima nije bilo jasno kako se nije ni pomakla iz nonšalantne poze na kauču, pa su počeli komentarisati na Tviteru.

„’Dobro jutro Britanijo‘ uživo govori o pucnjavi u Las Vegasu, a Maraja Keri leži na kauču kao da pozira za snimanje za duplericu! Je li to ona stvarno“, napisao je jedan korisnik.

„Nadrealne scene u ’Dobro jutro Britanijo‘ kad je Pirs Morgan počeo da ispituje Maraju Keri o pucnjavi…“, „Ovo je bilo prebizarno, Maraja kao gost u ovakvom trenutku…“, bili su neki od komentara, a bilo je i onih koji su se pitali zašto u pozadini ima već okićenu božićnu jelku.

Pirs je ubrzo rekao da bi trebalo da odlože intervju s Marajom za neko prikladnije vreme i to je i uradio.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala