Rogozin: Ruska tehnika se proizvodi za rat, a ne za paradu

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaZamenik premijera Vlade Rusije Dmitrij Rogozin na otvaranju Međunarodnog avio-salona MAKS-2017.
Zamenik premijera Vlade Rusije Dmitrij Rogozin na otvaranju Međunarodnog avio-salona MAKS-2017. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruska vojna tehnika proizvodi se za rat, a ne za parade i to je potvrdila ruska vojna operacija u Siriji, izjavio je potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin na obeležavanju godišnjice tulskog Konstruktorskog biroa za izradu instrumenata „Šipunov“.
Tenkovski biatlon u Volgogradu - Sputnik Srbija
Takmičenje tenkova i dronova — uskoro samo u Rusiji

„Uspešna operacija naših oružanih snaga u Siriji pokazala je visoku pouzdanost naše vojne tehnike, aviona i tehnike, koja se koristi direktno na bojnom polju. Naša tehnika ne proizvodi se za parade, naša oprema je tehnika koja je neophodna za rat“, istakao je Rogozin.

Rogozin je naveo da je u Konstruktorskom birou otvoren novi pogon za modernizaciju tehnike. Prema njegovim rečima, to govori da se kompanija aktivno razvija i to „u trenutku kada neko želi da razruši Rusiju.“

Konstruktorski biro za izradu instrumenata „Šipunov“ je deo holdinga „Visokoprecizni sistemi“ državne korporacije „Rosteh“. Biro je naučni i industrijski centar u kojem se proizvode sistemi preciznog oružja, kao i malokalibarsko oružje, pištolji i lanseri.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala