Ambasada Rusije u SAD pokrenula nedeljnik

© AP Photo / J. Scott ApplewhiteDeo kompleksa ruske ambasade u Vašingtonu
Deo kompleksa ruske ambasade  u Vašingtonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Usred rastućih tenzija u rusko-američkim odnosima zbog optužbi SAD da se Rusija mešala u predsedničke izbore 2016. godine, kao i rasprava o ruskoj diplomatskoj imovini u SAD, ruska ambasada namerava da promoviše međusobno razumevanje uprkos svim poteškoćama koje bi mogle da bace senku na bilateralne odnose.

Ambasada Rusije u Sjedinjenim Američkim Državama pokrenula je nedeljni pregled koji će objavljivati aktuelne međunarodne događaje i informisati svoje čitaoce o događajima vezanim za ambasadu, saopštila je diplomatska misija Sputnjiku.

​„Danas predstavljamo novi format interaktivne komunikacije sa američkom publikom“, saopštila je u utorak kancelarija za medije. „Ambasada je izdala prvi nedeljni pregled trenutnih međunarodnih događaja. Pregled će sadržati i informacije o događajima u ambasadi“.

Reks Tilerson - Sputnik Srbija
Tilerson: Nadam se, nadam...

Ambasada je izrazila nadu da će novi elektronski nedeljnik biti tražen i da će pomoći Amerikancima da bolje razumeju stav Rusije.

Čitaocima, među kojima bi Ambasada želela da vidi predstavnike američke izvršne i zakonodavne vlasti, stručnjake i medije, ponuđena je pretplata.

Ambasada je odlučna da fleksibilno odgovara na komentare i sugestije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala