Dresovi sportskih velikana za lečenje malog Nece

© Sputnik / Radoje PantovićSelektor Dejan Savić sa reprezenativcima Srbije na bazenu Tašmajdan.
Selektor Dejan Savić sa reprezenativcima Srbije na bazenu Tašmajdan. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Humanitarna aukcija za lečenje sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića biće održana sutra u sali hotela „Zira“ u Beogradu u organizaciji rođaka i prijatelja porodice Damčević koji se nadaju da će dečak iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik.
Maša i Aleksandar Šapić - Sputnik Srbija
Šapić: Ako budem gradonačelnik, sarađivaću sa „Nambijom“ (video)

Na dugom spisku predmeta koji će se naći na aukciji su, između ostalog, naći kapa i lopta sa potpisom vaterpolo reprezentacije Srbije, dres i lopta sa potpisima odbojkaške, odnosno košarkaške reprezentacije, lopta i dres sa potpisom Dragana Džajića Džaje, ali i slika Mome Kapora i monografija grupe Van Gog i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta.

Malom Nemanji u maju je otkriven maligni tumor na mozgu, a početkom juna operisan je na Klinici za neurohirurgiju KCS. Već tri meseca se nalazi na klinici „Gustav Rusy“ u Parizu.

Nažalost, vreme nam nije saveznik a bolest je nepredvidiva, iscrpljujuća i zahteva dugotrajno lečenje, navodi se u pozivu porodice Damčević uz poruku: „Ovo je dečak kog čekaju velike stvari, bićete ponosni što ste bili deo njegove životne igre“.

Humanitarna aukcija „Svim silama za Necu“ biće održana u sredu, 27. septembra u 19 sati, u sali hotela „Zira“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala