Zaharova: Frimanu su smestili

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaPortparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova
Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova - Sputnik Srbija
Pratite nas
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova smatra da su američkom glumcu Morganu Frimanu, koji je pozvao da se govori o navodnom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore, smestili.
Morgan Frimen - Sputnik Srbija
Morgan Friman: Putin napao Ameriku (video)

„Morganu Frimanu smestili su isto kao što su svojevremeno smestili (bivšem državnom sekretaru SAD) Kolinu Pauelu. Mislim da je ovo još jedna priča o tome kako kratkoročni cilj opravdava sva sredstva. Ali ko je iza ove priče, saznaćemo mnogo brže nego što smo saznali o pravom sadržaju ozloglašene epruvete“, napisala je Zaharova na svojoj stranici na Fejsbuku.

Zaharova je podsetila da se nedavno saznalo da je za vreme bivše američke administracije Baraka Obame, prema tajnoj odluci suda, prisluškivan šef predizbornog štaba sadašnjeg predsednika Donalda Trampa Pol Manafort. On je prisluškivan i pre izbora i posle njih, naglasila je ona.

„Shvatate, kakve to ima veze sa Rusijom? Pravilno — legitimisanje predizbornog bezakonja. Bez spoljnog faktora, sve bi se banalno pretvorilo u novi Votergejt, a uz prisustvo ’stranog mešanja‘ priča se razvija u pravcu nacionalne bezbednosti. Finale će biti upečatljivo. Predosećam“, napisala je Zaharova.

Ranije je Friman učestvovao u snimanju filma koji je radio takozvani „Odbor za istragu protiv Rusije“. Snimak je objavljen na portalu Jutjub. U njemu glumac, između ostalog, poziva na „zaštitu američke demokratije od Rusije“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala