Staljin prekoračio brzinu vozeći Isusa (foto)

© Foto : PikabuFotografija saobraćajne kamere iz Vologogradskog regiona.
Fotografija saobraćajne kamere iz Vologogradskog regiona. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Saobraćajna kamera u ruskom volgogradskom regionu napravila je fotografiju automobila koji je prekoračio brzinu i koji je vozio čovek koji liči na pokojnog sovjetskog lidera Josifa Visarionoviča Staljina, sa suvozačem koji liči na Isusa.

Jedan Rus objavio je fotografiju koju mu je poslala regionalna policija iz Volgograda koja navodno pokazuje da je njegov automobil prekoračio brzinu.

Čovek je, međutim, odbio da plati kaznu zbog navodnog prekršaja naglašavajući da automobil na fotografiji ne izgleda kao onaj koji on poseduje, kao i da ima drugačiju registarsku tablicu.

© Foto : PikabuFotografija saobraćajne kamere iz Vologogradskog regiona.
Fotografija saobraćajne kamere iz Vologogradskog regiona. - Sputnik Srbija
Fotografija saobraćajne kamere iz Vologogradskog regiona.

Osim toga, on je sarkastično istakao da čovek na mestu vozača više liči na davno pokojnog sovjetskog lidera Staljina, dok čovek na mestu suvozača neobično liči na Isusa iz Nazareta, što ga je navelo da zaključi da je automobil prekoračio brzinu „uz božju pomoć“.

Korisnike interneta u Rusiji zabavila je pojava te fotografije, pa su se šalili da je vlast verovatno „suviše uplašena da bi kaznila Staljina" ili da suvozač suviše liči na Borata, filmskog lika iz istoimenog filma, kog tumači poznati britanski komičar Saša Baron Koen.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala