Misterija preljube: Srce nema pojma šta je u glavi

© PixabayPar
Par - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vanbračne afere postoje otkako postoji brak. U takvim odnosnima oba pola „šaraju“ da bi dobila nešto što im nedostaje u vezi u kojoj se nalaze. To je najjednostavniji odgovor na pitanje zašto ljudi imaju vanbračne afere.
Ljubavni par - Sputnik Srbija
Otkriven najčešći oblik prevare, gori za veze od seksa

Međutim problem tu ne prestaje, jer nije jednostavno definisati šta nedostaje u vezi. Često partner koji vara nije ni svestan toga.

Ponekad je problem očigledan. Ako žena nije preterano zainteresovana za seks i već godinama nije privlačna, crvenokosa koleginica koja radi sa njenim mužem odjednom će mu postati jako privlačna. S druge strane, ako je muškarac radoholičar, a samopouzdanje supruge je jako nisko, ona će verovatno od drugih muškaraca tražiti potvrdu da je još uvek privlačna.

Kada govorimo o varanju „savršenog partnera“, razlog je obično upravo to savršenstvo. Ovo zvuči kako „kvaka 22“. Jedni traže ono što im je nedostajalo dok su bili deca, drugi su u potrazi za izgubljenom mladošću. Šta god bilo, malo nas shvata šta tražimo dok se valjamo u krevetu motela.

Sada jedna činjenica kao „hladan tuš“. Žene uglavnom varaju svoje muževe kada nisu srećne u vezi u kojoj se nalaze. Većina muškaraca vara čak iako su zaljubljeni u svoju ženu i imaju sasvim dobar seksualni život kod kuće.

Objavljena muslimanska Kama sutra — samo s mužem (foto)

Mnogo žena je kao razlog nevere navelo osvetu mužu za nedostatak privrženosti, jer nikada ne sluša i nije primetio da im je veza u lošem stanju. Tu je i samopouzdanje. Ako žena nije sigurna u svoju privlačnost, afera joj daje više samopouzdanje nego nova frizura. Oba pola imaju afere kako bi ponovo doživeli onaj uzbudljivi početak.

Afere su zabranjene i ne bi ih trebalo imati. Princip je kao kod malog deteta. Čim je nešto zabranjeno, to je mnogo primamljivije. Afere su kao injekcija uzbuđenja od koje se zavisi, ako je brak ustajao.

Tajnovitost je najjači začin afere. Retki uspeju da ostvare pravu vezu kada odluče da priznaju sve i nastave život sa ljubavnikom ili ljubavnicom, jer je čitava poenta vanbračne afere to da je tajna i opaka.

 

Kliks

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala