00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
MOJ POGLED NA RUSIJU
07:00
30 min
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
17:00
60 min
SPUTNJIK INTERVJU
21:00
30 min
ORBITA KULTURE
10:00
120 min
DOK ANĐELI SPAVAJU
Prof. dr Bogoljub Šijaković: Hrišćanin – večiti putnik
16:00
60 min
SPUTNJIK INTERVJU
„Osvetnici i klevetnici“
17:00
30 min
ENERGIJA SPUTNJIKA
Sankcije NIS-u – jasno je da ništa nije izvesno
17:30
30 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri

„Kuvajte sa Sputnjikom“: Jalači dolma ili sarma bez mesa po receptu domaćice iz Azerbejdžana

© Sputnik / Vitalij Arutjunov / Uđi u bazu fotografijaDolma
Dolma - Sputnik Srbija
Pratite nas
Danas vam predstavljamo kraljicu azerbejdžanske kuhinje — dolmu. Od davnina ona je ukras svakog azerbejdžanskog stola. Ovo ukusno jelo se može pripremati brzo i lako.

Pogledajte video!

Sastojci:

  • 50-60 listova vinove loze
  • 250 grama pirinča
  • 2 glavice crnog luka
  • zelen (korijander, mirođija, spanać, nana i detelina)
  • 100 grama grčkih oraha,
  • 2 kašike slatke pavlake
  • 100 grama ulja ili putera (po želji)
  • so i biber po ukusu.
Sledeće nedelje predstavljamo novi recept iz sovjetske kuhinje.    
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala