Vozač „bentlija“ na vezi s policijskim funkcionerom?

CC0 / pixabay / Bentli
Bentli - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vozač „bentlija“ koji je u subotu ujutru presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije, u stalnom je kontaktu s visokim funkcionerom policije, piše Blic.

„Dosadašnja istraga je pokazala da je L.R, koji je upravljao automobilom pod dejstvom narkotika i naleteo na kolonu Aleksandra Vučića, u dnevnom kontaktu sa petoricom policajaca od kojih je jedan visoko pozicionirani policijski funkcioner“, navodi list pozivajući se izvor blizak istrazi.

Bentli - Sputnik Srbija
Vučićevu kolonu presekli kriminalci, vlasnik „bentlija“ bivši fudbaler

Kako piše Blic, ispituju se i ostali kontakti L.R, ali i dvojice njegovih saputnika — M.T. i S.D.

Istražitelje je, kako se navodi, posebno zabrinuo podatak da su jedan ili možda čak dvojica aktera incidenta bila pod istragom za najteža krivična dela.

„Istraga se vodila za svirepa i višestruka ubistva. Policija jedne od zemalja iz okruženja traži L.R. zbog pucnjave u jednom noćnom klubu u kojem su ranjena trojica gostiju“, navodi sagovornik lista.

Večernje novosti pišu da je za L.R. austrijska policija pre dva meseca raspisala potragu. On se, piše taj list, sumnjiči da se u jednoj bečkoj diskoteci sukobio sa dvojicom Čečena i da ih je ranio.

Blic navodi da je L.R. na crvenoj Interpolovoj poternici, što uspešno skriva već neko vreme, a istražitelji sumnjaju da je on imao nečiju pomoć, pa je tako uspevao da izmakne policiji.

List piše, pozivajući se na isti izvor, i da je L.R. „na vezi“ sa rođakom jednog od pripadnika „zemunskog klana“ osuđenog za učešće u ubistvu premijera Zorana Đinđića.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala