Prilepin ukrajinskom glumcu: Bolje da se ne sretnemo u Donbasu

© Sputnik / Aleksandar Krjažev / Uđi u bazu fotografijaZahar Prilepin
Zahar Prilepin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski pisac i političar Zahar Prilepin, koji ratuje na strani samoproglašene Donjecke Narodne Republike, upozorio je glumca Aleksandra Pašinina, koji se našao na suprotnoj strani konflikta na istoku Ukrajine, šta će se desiti ako se sretnu u boju.

U intervjuu za NSN major armije DNR Zahar Prilepin izjavio je „da ne zna Aleksandra Pašinina, ali da je to njegov lični izbor“.

„Iskreno bih ga posavetovao da se ne sastane sa mojom jedinicom u boju“, kazao je Prilepin.

Prema mišljenju pisca, postupak Pašinina, ako i nije dostojan poštovanja, barem ga razlikuje od drugih predstavnika kijevskih vlasti.

„Teško da je Pašinin dostojan mog ličnog poštovanja. Međutim, za razliku od ’eksperata sa kauča‘ koji se zalažu za majdan, on je konzistentan“, smatra Prilepin.

Kako je naveo pisac koji ratuje u DNR-u, „ogroman broj ljudoždera“ koji pozivaju na bombardovanja i smrt prave buku iz kuće, dok Pašinin makar odgovara za svoje reči.

Podsetimo, ruski mediji su juče objavili vest da je ruski glumac ukrajinskog porekla Aleksandar Pašinin, koji je glumio u seriji „Vrata munja“, već mesec dana dobrovoljac ukrajinske vojske.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala