Oštroumnost protiv gluposti: Gitarista Pink Flojda uporedio Putina i Trampa (video)

© AP Photo / Owen Sweeney/Invision/APGitarista Rodžer Voters
Gitarista Rodžer Voters - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bas-gitarista i kompozitor legendarnog britanskog rok sastava „Pink Flojd“ Rodžer Voters pohvalio je predsednika Rusije za doslednost i oštroumnost, pozitivno ocenivši njegov rad.

„S kim biste radije seli i razgovarali, sa Vladimirom Putinom ili Donaldom Trampom?“, zapitao se Voters u intervjuu za RT.

U poređenju s Putinom, američki predsednik Donald Tramp je „pravi klovn bez ikakvog smisla“, smatra Voters. 

„Putin je možda i vlastoljubiv, ali je makar dosledan. U krajnjoj meri, on može da sastavi rečenicu. Barem čita i dobro je upoznat s političkom situacijom u područjima kojima se njegova zemlja bavi“, izjavio je 73-godišnji muzičar.

Voters smatra da je svet danas na pragu nuklearne katastrofe i da situacija nikada od završetka Drugog svetskog rata nije bila toliko dramatična.

„O čemu onda još govorimo, čemu ta opsednutost Rusijom? Možda je jedina mala stvar koja ima smisla, a koju je uradio Tramp – razgovor s Rusijom. To bi mogla da bude dobra ideja“, naveo je Voters. 

Na pitanje novinarke da li se pribojava da će ga zbog onoga što je rekao o Putinu proglasiti simpatizerom ruskog predsednika, poput reditelja Olivera Stouna, muzičar je odgovorio: „Naravno da se ne bojim, takva je stvarnost. Mejnstrim medijima je najbitnija propaganda“, dodao je Voters.


Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala