„Smuvajte“ milionera preko VIP društvenih mreža

© Sputnik / Nina Zotina / Uđi u bazu fotografijaDevojke prave selfi
Devojke prave selfi - Sputnik Srbija
Pratite nas
U načelu se veruje da su društvene mreže i aplikacije za pametne telefone jedna od retkih savremenih pogodnosti koje su dostupne svima, bez obzira na bogatstvo i društveni status. Međutim, neke usluge funkcionišu na osnovu ekskluzivnosti, a samo odabrani korisnici mogu da ih priušte.

Sputnjik Vam predstavlja neke od njih.

„Rich kids (Bogataška deca)

Samo stvarno bogati mogu sebi priuštiti lični profil na ovom serveru, koji je jako sličan Instagramu. Članarina košta 1.000 evra mesečno. „Ako Vam je skupo, to nije za vas“, rekli su programeri.

Luksi (Luxy)

Aplikacija za upoznavanje i muvanje „Luksi“ je elitni „Tinder“ bez siromašnih ljudi. Prema zvaničnoj internet stranici servisa 41 procenat „verifikovanih“ korisnika ima prihod viši od milion dolara godišnje. „Izlazak sa atraktivnim milionerima“ je njihov slogan.

© Foto : Instagram/monluxyDevojke u noćnom klubu vrebaju "žrtve"
Devojke u noćnom klubu vrebaju žrtve - Sputnik Srbija
Devojke u noćnom klubu vrebaju "žrtve"

Džejms Edišn (James Edition)

To je globalna onlajn luksuzna tržnica sa sedištem u Amsterdamu. Na prodaju nudi hiljade odabranih automobila, jahti, jedrilica, satova, motocikala, aviona i helikoptera. Čak nudi i avanturističke ture do mesta poput Antarktika, ali samo onima koji to sebi mogu priuštiti.

Džet Smarter (JetSmarter)

To je jedina mobilna tržnica za javne i privatne čarter letove. Osnovao ju je ruski preduzetnik Sergej Petrosov. Osnovna godišnja pretplata iznosi 15.000 dolara i za dodatne privilegije (otkazivanje besplatnih rezervacija, prioritet prilikom rezervacije letova i sl.) mora da se doplati 50.000 dolara.

© Foto : Instagram/jetsmarterDžet Smarter, instagram foto
Džet Smarter, instagram foto - Sputnik Srbija
Džet Smarter, instagram foto
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala