Vučić: Srbija je normalna i moderna zemlja

© Tanjug / Zoran ŽestićAleksandar Vučić na otvaranju robne kuće Ikea u Beogradu.
Aleksandar Vučić na otvaranju robne kuće Ikea u Beogradu. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom otvaranja „Ikee“ u Beogradu rekao je da svako ko prolazi auto-putem, a mora da prođe pored te robne kuće, gde god da ide, može da vidi da je Srbija normalna i moderna zemlja i da nastavlja takvim putem.

On je u obraćanju posle obilaska „Ikeine“ robne kuće istakao da je ponosan što je učestvovao u dovođenju švedske kompanije u Srbiju i da je naša zemlja pokazala da nismo loši i da možemo da budemo uspešniji i brži od mnogih zemalja gde je „Ikea“ otvorila robnu kuću.

Robna kuća Ikea u Bubanj Potoku. - Sputnik Srbija
Ikea otvara svoja vrata u Srbiji, ali nečija i zatvara...

„Uživao sam prolazeći kroz ’Ikeine‘ salone. Oni se hvale cenom sladoleda od 60 dinara, a ja, koji volim meso, zapazio sam da imaju hot dog za 50 dinara“, naglasio je on.

Kazao je da je video lepe stvari za decu i ostale građane.

Zahvalio se građanima što su razumeli kakav je put bio potreban za budućnost i naglasio je da „Ikea“ predstavlja simbol i znak za budućnost.

Posebno se zahvalio direktoru Vladislavu Laliću koji je verovao u „Ikeu“ i svoju Srbiju, te poželeo švedskom koncernu da decenijama i više ostane u Srbiji i da bude zadovoljna poslovanjem.

„Na nama je da ono vremena koliko imamo pomognemo da imamo još više ovakvih projekta“, naglasio je Vučić.

 

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala