Seksi vatrogasci na zoo-kalendaru

Pratite nas
Australijski vatrogasci morali su da savladaju priličnu konkurenciju da bi se našli na humanitarnom zoo-kalendaru. Na njegovim stranicama prikazani su polugoli muškarci vatrogasci koji drže u rukama koale i druge životinje.

Portal „Dejli mejl“ navodi da će prihod od prodaje kalendara biti predat klinici za divlje životinje Zoološkog vrta Australije. List ističe da je deo snimanja bio upravo u ovom zoološkom vrtu.

​Ovo nije prvo ovakvo fotografisanje vatrogasaca u Australiji. Prvi put su snimali za zoo-kalendar 1993. godine. Da bi se dospelo na njegove stranice mora da se prođe ogromna konkurencija: u izbor ulaze samo najatraktivniji vatrogasci iz cele zemlje, piše „Gazeta.ru“.

Jedan od vatrogasaca sa kalendara rekao je da je da bi došao na kalendar ozbiljno trenirao oko četiri meseca, a drugi je priznao da je čak i tokom trenažnog procesa nastavio da jede krofne i picu.

Prošle godine su u ovom fotografisanju učestvovale njihove kolege iz Omska. Oni su se slikali za erotski kalendar takođe u dobrotvorne svrhe: sav prihod od prodaje kalendara išao je za pomoć deci pogođenoj požarima i nesrećama.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala