Upoznajte predsednika Turkmenistana: Puca, baca noževe i to nije sve!

Pratite nas
Turkmenistanski predsednik snimljen je kako prikazuje svoje vojne veštine — puca, baca noževe, naređuje napad. To nije sve. Ima i video na kojem peva.

Kako prenosi britanski „Telegraf“, Gurbanguli Berdimuhamedov je za potrebe spota snimljen u punoj ratnoj opremi, sa sve sunčanim naočarima i „opasnim izgledom“.

Vladimir Putin na odmoru pije čaj sa meštaninom sela u Tuvi. - Sputnik Srbija
Šta Putin radi u tajgi, 400 km od prvog naselja (foto)

Na tom videu on puca iz automatskog oružja i pištolja, baca noževe sa velikom preciznošću, izdaje daljinsko naređenje helikopteru da izvede napad na neku metu. Za sve to vreme aplaudiraju mu postrojeni oficiri turkmenistanske vojske.

U prilogu emitovanom na državnoj televiziji navodi se kako je Berdimuhamedov pokazao svoju vojničku spremnost i demonstrirao preciznost, prenosi B92.

Kako navodi „Telegraf“, taj spot prikazan je na državnoj televiziji ranije ove sedmice.

Međutim, na Jutjubu je postavljena verzija koju je preradila opoziciona grupa aktivista, koja je ceo snimak potkrepila muzikom, ali i scenama iz poznatog filma Arnolda Švarcenegera „Komandos“.

No to nije sve. Turkmenistanski lider prikazao je i svoju nežniju stranu.

Na drugom video-snimku svoje atletske veštine zamenio je sa onim muzičkim. On je svojim sugrađanima pokazao kako „barata“ sa sintisajzerom i gitarom.

Iako je sam cenzurisao video u Turkmenistanu, snimak na Jutjubu ima više desetina hiljada pregleda.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala