Devojčicu ubio mobilni telefon

© Foto : PixabayDevojka fotografiše mobilnim telefonom.
Devojka fotografiše mobilnim telefonom. - Sputnik Srbija
Pratite nas
U nedelju ujutru devojčica je otišla u očevu kuću da se okupa. Nejasno je da li je gurnula kabl u struju dok je bila u mokra u kadi ili je posegnula za telefonom dok se punio.

Devojčicu Medison Kou (14) iz Teksasa udarila je struja u kadi, nakon čega je ona preminula. Sumnja se da joj je mobilni telefon, koji se punio, pao u kadu.

Njena porodica je obavestila medije, kako bi druge upozorila na opasnosti. Devojčica je u nedelju ujutru otišla u očevu kuću da se okupa. Nejasno je da li je gurnula kabl u struju dok je bila u mokra u kadi ili je posegnula za telefonom dok se punio.

Porodica je uverena da se takva strašna nesreća može dogoditi svakom. Dona O'Gin, baka nastradale devojčice, rekla je da je na telefonu bila mrlja nastala od požara.

„To je tragedija koja se više ne sme događati. Želimo da upozorimo ljude da u kupatilu ne upotrebljavaju mobilne telefone dok se pune. Moramo decu naučiti da struja i voda ne idu zajedno“, rekla je baka.

Porodica na internetu skuplja novac za sahranu. Skupili su više od 7.000 dolara, ali i veliki broj negativnih komentara.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala