Drama u Kragujevcu još traje: Trojica sa oružjem i dalje pod opsadom (video)

© Sputnik / Nataša MilosavljevićPolicija Srbije
Policija Srbije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Trojica mladića zatvorili su se u podrum zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, a kod sebe imaju bombe i jednu automatsku pušku, saopštio je MUP.

Pregovori su i dalje u toku, a B 92 navodi da se od policije može nezvanično čuti da ništa ne može da se uradi do zore.

MUP je u saopštenju naveo da je za jednim od zabarikadiranih mladića raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine.

Tridesetšestogodišnji mladić za kojim je raspisana poternica obavestio je Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda, ali nakon toga je odustao i sa jednim osamnaestogodišnjakom i još jednim maloletnim mladićem koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio se u podrum zgrade i ne želi da se preda. 

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu i kraljevačkog odreda Žandarmerije nalaze se na mestu zbivanja i trenutno pregovaraju sa mladićima kako bi se bezbedno predali.

Trojica muškaraca obavestila su policiju u Kragujevcu da se nalaze u podrumu zgrade u naselju Bubanj i da imaju oružje, ali nisu izneli nikakve zahteve, rekao je portparol policijske uprave u Kragujevcu Slobodan Lazarević. 

On je agenciji Beta rekao da je jedan od trojice muškaraca pozvao policiju, rekao da imaju oružje i da su u podrumu zgrade u blizini gradskog Varoškog groblja.

Jedan od naoružanih muškaraca je stanar zgrade u kojoj se nalaze.  

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala