Trampov sin: Sarađivaću sa Senatom u vezi s ruskom advokaticom

© AP Photo / Kathy WillensSin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi rekao je da će rado podeliti informacije sa Odborom za obaveštavanje Senata SAD ukoliko to telo odluči da analizira sastanak koji je on imao sa ruskom advokaticom tokom predizborne kampanje svog oca.

„Rado ću sarađivati sa Odborom i proslediti mu ono što znam“, napisao je Trampov sin na Tviteru, nakon što je jedan republikanski član Odbora rekao da će ga to telo ispitati, prenosi Rojters.

Predsednik SAD Donald Tramp tokom sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom u Hamburgu - Sputnik Srbija
Šokantan video: Tramp obara najneobičniji ruski avion

Bela kuća je saopštila da nema ničeg neprimerenog u tome što se Trampov sin sastao s ruskom advokaticom za vreme predsedničke kampanje prošle godine, istakavši da je taj sastanak kratko trajao i da se posle toga apsolutno ništa nije desilo.

Ranije danas, list „Njujork tajms“ preneo je da se Tramp prošle godine sastao sa Veseljnickom, za koju tvrdi da je imala kompromitujuće informacije u vezi sa Hilari Klinton.

Kako se navodi, iako je Veseljnicka otvorila sastanak s Trampovim sinom uz nekoliko primedbi oko predizborne kampanje, ubrzo je prešla na pitanje zabrane državljanima SAD da usvajaju rusku decu. U tom trenutku, kako piše list, Tramp je prekinuo sastanak.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala