Zlatni „ajfoni“ za Putina i Trampa

© Foto : pres-služba CaviarAjfon sa likom Putina i Trampa
Ajfon sa likom Putina i Trampa - Sputnik Srbija
Pratite nas
U čast istorijskog susreta predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa u Hamburgu, rusko-italijanska juvelirska kuća „Kavijar“ pustila je u prodaju novu kolekciju telefona „nokija 3310“, „ajfon 7“ i „ajfon 7+“ sa portretima dva lidera.
Specijalni telefon - Sputnik Srbija
Luksuzni mobilni u čast druge godišnjice Krima

„Činjenica da su im pogledi usmereni u istom pravcu nesumnjivo izražava opštu želju svih nas da će doći do poboljšanja rusko-američkih odnosa“, navela je kompanija na svom sajtu.

Na oba modela telefona ugraviran je i amblem samita G20, datum i mesto održavanja istorijskog susreta.

Luksuzni telefoni su izrađeni od titanijuma, ukrašeni su prepoznatljivim dimiskija-šarama, a portreti predsednika su izliveni u zlatu.

S obzirom na to da će se prvi lični susret Putina i Trampa dogoditi na samitu „velike dvadesetorke“, oba modela su simbolično proizvedena u ograničenoj seriji — u 20 primeraka.

Telefon sa likom Putina - Sputnik Srbija
A od Italijana... Putinu za rođendan zlatni telefon

Predsednička „nokija“ može se kupiti po ceni od 149.000 rubalja (oko 2.170 evra), a cena „ajfona“ se kreće od 184.000 do 229.000 (od oko 2.700 do 3.300 evra), u zavisnosti od modela i memorijske kartice.

Ovo nije prvi luksuzni telefon koji je ova juvelirska kuća posvetila ruskom predsedniku, a to čini uvek sa povodom i u ograničenim serijama.

U „Kavijaru“ su ranije saopštili da svoje kolekcije posvećuju samo velikim i značajnim događajima i ličnostima — odlučnim ljudima jakog karaktera koji su sposobni da promene svet i koji su se upisali u istoriju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala