Konkurs „Andrej Stenjin“: Finalisti u kategoriji „Portret. Heroj našeg vremena“

Pratite nas
Komisija Međunarodnog foto-konkursa „Andrej Stenjin“ objavila je fotografije koje su u kategoriji „Portret. Heroj našeg vremena“ ušle u uži izbor.

Organizator konkursa je informativna agencija „Rusija sevodnja“ pod pokroviteljstvom Komisije Ruske Federacije za Unesko.

Međunarodni foto-konkurs „Andrej Stenjin“ je godišnji konkurs za mlade foto-reportere od 18 do 33 godine. To je jedina ruska platforma za otkrivanje novih foto-reportera, kojima se omogućava da steknu ime na svetskoj sceni foto-novinarstva. 
Prošle godine na konkursu je učestvovalo oko 6.000 mladih foto-reportera iz 71 zemlje sa pet kontinenata. Za najbolju fotografiju možete da glasate na zvaničnoj veb-stranici takmičenja. Pobednik će biti proglašen 7. avgusta 2017. godine.     

© Foto : Valentine Egorshin| Stenincontest„Lice iz prošlosti“ – fotografija Valentina Jegoršina iz Rusije. Miting komunističke partije povodom 99. godišnjice Oktobarske revolucije.
„Lice iz prošlosti“ – fotografija Valentina Jegoršina iz Rusije. Miting komunističke partije povodom 99. godišnjice Oktobarske revolucije. - Sputnik Srbija
1/10
„Lice iz prošlosti“ – fotografija Valentina Jegoršina iz Rusije. Miting komunističke partije povodom 99. godišnjice Oktobarske revolucije.
© Foto : Pavel Volkov| Stenincontest„Kosmički dečak“ – fotografija Pavla Volkova iz Rusije. Dečak Kiril koji boluje od neizlečive bolesti i koji mašta o kosmosu.
„Kosmički dečak“ – fotografija Pavla Volkova iz Rusije. Dečak Kiril koji boluje od neizlečive bolesti i koji mašta o kosmosu. - Sputnik Srbija
2/10
„Kosmički dečak“ – fotografija Pavla Volkova iz Rusije. Dečak Kiril koji boluje od neizlečive bolesti i koji mašta o kosmosu.
© Foto : Tabyldy Kadyrbekov| Stenincontest„Prodavačica šećerne vune“ – fotografija Tabilde Kadirbekova iz Kirgizije. Žena koja prodaje šećernu vunu za vreme mećave u Biškeku.
„Prodavačica šećerne vune“ – fotografija Tabilde Kadirbekova iz Kirgizije. Žena koja prodaje šećernu vunu za vreme mećave u Biškeku. - Sputnik Srbija
3/10
„Prodavačica šećerne vune“ – fotografija Tabilde Kadirbekova iz Kirgizije. Žena koja prodaje šećernu vunu za vreme mećave u Biškeku.
© Foto : Danilo Garcia| Stenincontest„Šta?“ – Fotografija Danila Garsije di Meja iz Italije. Devojka Ambra koja je gluva i sprema se za noćni izlazak.
„Šta?“ – Fotografija Danila Garsije di Meja iz Italije. Devojka Ambra koja je gluva i sprema se za noćni izlazak. - Sputnik Srbija
4/10
„Šta?“ – Fotografija Danila Garsije di Meja iz Italije. Devojka Ambra koja je gluva i sprema se za noćni izlazak.
© Foto : Sadegh Souri| Stenincontest„Žrtva švercera“ – fotografija Sedeha Surija iz Irana. Dvadesetogodišnji Behruz koji je upucan za vreme šverca goriva iz Irana u Pakistan.
„Žrtva švercera“ – fotografija Sedeha Surija iz Irana. Dvadesetogodišnji Behruz koji je upucan za vreme šverca goriva iz Irana u Pakistan. - Sputnik Srbija
5/10
„Žrtva švercera“ – fotografija Sedeha Surija iz Irana. Dvadesetogodišnji Behruz koji je upucan za vreme šverca goriva iz Irana u Pakistan.
© Foto : Alexei Malgavko| Stenincontest„Put u školu“ – Rad Alekseja Malgavka iz Rusije. Ajdar svako jutro mora da vesla kako bi stigao sa jedne obale reke Irtiš na drugu kako bi stigao na autobus za školu.
„Put u školu“ – Rad Alekseja Malgavka iz Rusije. Ajdar svako jutro mora da vesla kako bi stigao sa jedne obale reke Irtiš na drugu kako bi stigao na autobus za školu. - Sputnik Srbija
6/10
„Put u školu“ – Rad Alekseja Malgavka iz Rusije. Ajdar svako jutro mora da vesla kako bi stigao sa jedne obale reke Irtiš na drugu kako bi stigao na autobus za školu.
© Foto : Yiheng Cheng| Stenincontest„Hrišćanskoj deci zabranjen ulazak u crkvu“ – Dečak Kevin.
„Hrišćanskoj deci zabranjen ulazak u crkvu“ – Dečak Kevin. - Sputnik Srbija
7/10
„Hrišćanskoj deci zabranjen ulazak u crkvu“ – Dečak Kevin.
© Foto : Md Shahnewaz Khan| Stenincontest„Nemi krik“ – rad Šahnevaza Hana iz Bangladeša. Deca koja žive u gradu Lehu u Indiji.
„Nemi krik“ – rad Šahnevaza Hana iz Bangladeša. Deca koja žive u gradu Lehu u Indiji. - Sputnik Srbija
8/10
„Nemi krik“ – rad Šahnevaza Hana iz Bangladeša. Deca koja žive u gradu Lehu u Indiji.
© Foto : Maria Gelman| Stenincontest„Moja si“ – Fotografija Marije Helman iz Rusije. Dvadesetogodišnja Saša - žrtva seksualnog nasilja.
„Moja si“ – Fotografija Marije Helman iz Rusije. Dvadesetogodišnja Saša - žrtva seksualnog nasilja. - Sputnik Srbija
9/10
„Moja si“ – Fotografija Marije Helman iz Rusije. Dvadesetogodišnja Saša - žrtva seksualnog nasilja.
© Foto : Miguel Candela| Stenincontest„Svet u tami“ – Fotografija Migela Kandeli iz Španije. Dečak koji prodaje balone kraj puta u Bangladešu.
„Svet u tami“ – Fotografija Migela Kandeli iz Španije. Dečak koji prodaje balone kraj puta u Bangladešu. - Sputnik Srbija
10/10
„Svet u tami“ – Fotografija Migela Kandeli iz Španije. Dečak koji prodaje balone kraj puta u Bangladešu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala