Ujela ga zmija, a on svoju ženu, uz neverovatno objašnjenje

CC0 / Pixabay / Indijski hipnotizeri zmija
Indijski hipnotizeri zmija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Indijac koga je ujela zmija otrovnica i ubrizgala mu smrtonosnu dozu, suočen sa smrću ujeo je svoju suprugu ne bi li ona umrla zajedno s njim. Međutim, žena tvrdi da je pristala na „smrtonosni ujed“.

Šankara Raija, stanovnika sela Birsingpur u okrugu Samastipur indijske države Bihar, ujela je u subotu uveče zmija dok je spavao. Nakon buđenja, shvatio je da će umreti i postao je jako emotivan. Pogledao je svoju suprugu Amiri i rekao joj da bi više od svega voleo da zajedno umru. Uz dopuštenje supruge ugrizao ju je za zglob.

Plaža na ostrvu - Sputnik Srbija
Lepe, ali opasne — najsmrtonosnije plaže na svetu (video)

Oboje su se onesvestili, ali su ubrzo prevezeni u bolnicu. Lekari su uspeli da neutrališu otrov i spasu Amiri, ali je Šankar preminuo.

„Žena je mogla biti spasena zato što je lečenje počelo na vreme. Njeno stanje je stabilno“, rekao je lokalnim medijima dr Džejkant koji je izlečio Amiri.

U intervjuu za „Indija tudej“, Amiri je rekla da joj je Šankar, pre nego što je dohvatio njen zglob i zario zube u njega, rekao da je previše voli i da želi da skončaju zajedno. „Dozvolila sam mu da to uradi“, dodala je ona.

To je bio izraz ekstremne odanosti ili ekstremne nastranosti — ili i jednog i drugog.

Prema podacima Međunarodnog društva za toksikologiju, Indija je prva u svetu po broju umrlih od posledica zmijskog ujeda, sa oko 15.000 preminulih godišnje. U zemlji u kojoj obitavaju smrtonosne otrovnice poput indijskih kobri, slučajevi poput Šankarovog su učestali, posebno u ruralnim i nerazvijenim predelima.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala